CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

Moving Meetings Theatre

18/06/2014

VTi en het Fonds Podiumkunsten Nederland organiseren samen met het Vlaamse en Nederlandse Theaterfestival een bezoekersprogramma voor buitenlandse theaterprogrammatoren. Beide Theaterfestivals presenteren een selectie van de meest interessante theatermakers en theaterhuizen uit Nederland en Vlaanderen. Het bezoekersprogramma ‘Moving Meetings Theatre’ vindt plaats in Antwerpen (5 > 7 september 2014) en Amsterdam (7 > 9 september 2014).

In Vlaanderen kunnen bezoekers onder meer werk van Abattoir Fermé, BRONKS, Skagen en Berlin zien op de meest uiteenlopende locaties.

In Nederland tonen theatermakers als Wunderbaum, Lotte van den Berg, Sanja Mitrovic, Dood Paard, De Warme Winkel, Veenfabriek en Pips:Lab hun recentste werk. Ook jong talent krijgt op en naast het podium aandacht. Rainer Hofmann (Spring Performing Arts Festival) en Mark Timmer (Frascati Theater) delen met u hun mening over het talent van de toekomst.

Meer informatie over Moving Meetings Theatre vindt u op de website van het Vlaams Theater Instituut en het Fonds Podiumkunsten.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht