CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

Vlaamse popartiesten op Bredaas festival ´Ik Zie U Graag in Mezz´

26/09/2011

Op 2, 3 en 4 december 2011 brengt het Bredase podium Mezz het festival ‘Ik Zie U Graag in Mezz’. Het festival, dit jaar in derde editie, trakteert het Nederlandse publiek jaarlijks op een actueel overzicht van de Belgische popmuziek met live optredens van de beste artiesten.

De line up van ‘Ik Zie U Graag in Mezz’ 2011 raakt beetje bij beetje bekend. Het programma omvat al klinkende namen van Vlaamse bodem, zoals de Intergalactic Lovers, School Is Cool, Broken Glass Heroes en Mintzkov. De bassist van de band Triggerfinger zal eens een andere kant van zichzelf laten zien en als DJ Monsieur Paul achter de draaitafel kruipen. Naast de podiumoptredens geeft het festival de ruimte aan beeldend kunstenaars om hun werk te presenteren.

Het Bredase podium Mezz concerts & dance heeft een prominente plaats in het centrum van Breda en programmeert de brede waaier van pop- en danscultuur. De verkoop van passe-partouts voor het festival ‘Ik Zie U Graag in Mezz’ is er nu al in volle gang. Complete informatie vindt u op de website van Mezz.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht