CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

Gezocht: Projectmedewerker FotoPLUS

22/08/2014

CVN is op zoek naar (een) enthousiaste collega(‘s) die tijdelijk mee de schouders wil zetten onder onze actuele adviestrajecten: FotoPLUS, samenwerking in de Podiumkunsten en Kunstonderwijs.

Als projectmedewerker geef je de adviespraktijk actief vorm. Je stemt af met je projectleider en rapporteert aan de Algemeen secretaris.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent direct inzetbaar en enthousiast om je meteen te ‘smijten’ in een aantal zeer concrete projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het literatuuronderzoek, legt en onderhoudt contact met experts uit het veld en bent in staat om binnen beperkte tijd de kritische analyse te maken waar (de uitvoering van) het beleid de Vlaams-Nederlandse samenwerking op verbeterde wijze kan faciliteren. Je hebt een vlotte pen waarmee je de overheden op basis van eigen onderzoek van puntige en uitvoerbare aanbevelingen voorziet.

Je bewaart het overzicht over een complex beleids- en werkterrein waar je vele verschillende lijnen tegelijk uit hebt staan. Je hebt een aantoonbaar netwerk waarop je een beroep kunt doen om snel een onbekend veld in kaart te brengen. Je bent in staat om ‘van niets iets te maken’, nieuwe verbindingen te leggen en een adviestraject te concretiseren met aanbevelingen voor uitvoering van beleid. Om dit te kunnen bewerkstelligen, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit maar ben je daarentegen bereid om af en toe dat beetje extra te investeren.

Profiel van de ideale kandidaat

Op basis van aantoonbare werkervaring mag de ideale kandidaat rekenen op een goede beloning met standplaats in het bruisend Vlaams-Nederlands Huis deBuren te Brussel.

Sollicitaties, in de vorm van een CV met beknopte motivatiebrief, zijn welkom per e-mail op het adres commissie@cvn.be.

Sluitingsdatum:  20 september 2014.

Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marijn ten Harmsen van der Beek (Algemeen secretaris) via bovenvermelde mailadres.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht