CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

Nieuwe aflevering van tijdschrift ‘Ons Erfdeel’ verschenen

09/05/2012

De tweede aflevering van tijdschrift Ons Erfdeel is vandaag verschenen, met speciale aandacht voor de Vlaamse auteur Louis Paul Boon. Zoals altijd geeft de uitgever één artikel online cadeau; dat is ditmaal een artikel over visie en werk van landschapsarchitect Adriaan Geuze en zijn bureau West 8, te vinden via deze link.

Dit jaar is Louis Paul Boon precies honderd jaar geleden overleden. Vandaar dat in deze aflevering van Ons Erfdeel twee artikelen aan hem gewijd zijn, met nog een extra inleiding daarop door de hoofdredacteur van het tijdschrift Luc Devoldere.

Daarnaast brengt deze nieuwe aflevering beschouwingen op onder meer de toekomst voor de fysieke boekhandel in Vlaanderen en Nederland, de betekenis van het akkoord over de zesde staatshervorming van België dat onder leiding van Elio di Rupo tot stand is gekomen en volop leesvoer op het gebied van de literatuur en de kunsten.

De volledige inhoud van deze nieuwe aflevering van Ons Erfdeel vindt u via deze link. Meer informatie over de verkoop van abonnementen en losse nummers van het tijdschrift, vindt u op de website van de uitgever Ons Erfdeel vzw.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht