CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

Klara en Radio 4 live vanuit de Brakke Grond

20/06/2011

De Vlaamse klassieke zender Klara en de Nederlandse klassieke zender Radio 4 zenden op vrijdag 24 juni een gezamenlijk programma uit. Onder de titel De 17 Provinciën worden België en Nederland voor één dag samengevoegd. Het wordt een dag vol muziek, discussie en veel humor, live uitgezonden op Klara en Radio 4 en rechtstreeks vanuit Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam.

Waarin verschillen we van onze zuiderburen? Wat brengt ons bij elkaar? Een hele dag lang zoeken Klara en Radio 4 naar alles wat ons bindt en scheidt. Daarbij is er ruimte voor discussie, worden bekende Nederlanders en Vlamingen op de proef gesteld in een quiz en presenteren beide landen hun muzikale talenten. Een dag lang het beste uit twee culturen!

Het programma van vrijdag 24 juni:

De uitzending van De 17 Provinciën komt vanuit Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, Nes 45 in Amsterdam, en is gratis bij te wonen vanaf 9:00 uur ´s ochtends tot 19:00 uur ´s avonds. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan 17@radio4.nl. Vermeld daarbij rond welk tijdstip u komt en met hoeveel personen.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht