CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

AIMAC, internationaal congres voor Kunst- en Cultuurmanagement: 3 tot 6 juli te Antwerpen

26/05/2011

Van 3 tot en met 6 juli 2011 vindt het internationale congres voor Kunst- en Cultuurmanagement AIMAC plaats aan de Universiteit van Antwerpen. Een 150-tal academici en professionals van over de hele wereld, specialisten in het management van culturele organisaties en creatieve bedrijven, zullen recent onderzoek voorstellen en erover in debat gaan. Thema’s zijn onder meer: strategisch management en planning, businessmodellen, strategische marketing en productmanagement, communicatie, leiderschap, de creatieve stad en regio, culturele diversiteit en internationalisering.

Het congres is een kans om kennis te delen en nieuwe inzichten te verwerven in allerlei managementdomeinen binnen een brede culturele en creatieve sector (podiumkunsten, erfgoed, audiovisuele media, design, boekindustrie en festivals). De deelnemers kunnen participeren aan een wereldwijd netwerk van academici en professionals.

Lees alles over het programma, de sprekers, de congreslocaties en het sociaal programma op de conferentiewebsite en registreer online: www.aimac2011.org.

Met vragen, kan u terecht bij prof. dr. Annick Schramme en Laila De Bruyne van de Master in het Cultuurmanagement (UA) en de masterclass Cultuurmanagement (AMS), via: aimac@ua.ac.be.

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht