CVN - Commissie Cultureel Verdrag Vlaanderen - Nederland

oester

Twaalfde Nationale Zeeuwe Oesterpartij dit jaar in het kader van onderwijs

Informatie

Op woensdag 10 september 2014 is de twaalfde Nationale Zeeuwe Oesterpartij.

Dit jaar staat onderwijs centraal in relatie tot innovatie en de economie. In het monumentale Abdijcomplex worden Nederlandse en Vlaamse politici, bestuurders en ondernemers ontvangen voor een symposium en voor een netwerkdeel, onder het genot van de Zeeuwse Zilte Zaligheden.

Onderwijs en innovatie staan erg in de belangstelling in 2014. De Stichting Nationale Zeeuwse Oesterpartij, de sponsoren en gastheer provincie Zeeland willen daarom juist dat thema behandelen. De Nederlandse Minister van Onderwijs, mevrouw Jet Bussemaker en de directeur-generaal van het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs (VSKO) laten hun licht op de toekomst van het onderwijs schijnen. Meer achtergrond informatie over de thematiek van onderwijs, innovatie en economie vindt u hier .

Commissaris van de Koning Han Polman is namens de provincie Zeeland de gastheer. De organisatie is in handen van de Stichting Nationale Zeeuwse Oesterpartij met hulp van Van Dantzig Communicatiepartners (adviseurs in strategische communicatie en public relations) en NXPCTD (marketingcommunicatie en events).

Geschreven door

Chris Deforche

Neem contact op met Chris Deforche voor meer informatie over dit bericht